ReMaedie homepage

ReMaedie


ReMaedie administratiekantoor maakt sinds 2016 onderdeel uit van de NH Adviesgroep.

ReMaedie

Referenties

Een aantal tevreden klanten van ReMaedie.

Allebedrijvenin

Service en kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Wij trachten altijd onze klanten te helpen en met hun mee te denken waardoor de administratie duidelijk, overzichtelijk en begrijpbaar blijft. Ook staan wij altijd klaar voor onze klanten voor vragen en advies.

Bent u nou ook klant bij ReMaedie en wil je op onze pagina staan, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen met u de referentie op deze pagina kunnen plaatsen. Alvast bedankt!

Jamin

Jamin Winkelbedrijf Nederland

Voorkeursleverancier – belastingadviseur voor alle vestigingen (franchisenemers) van Jamin Winkelbedrijf Nederland.

Portabella-paddenstoelen

Portabella paddenstoelen - Natascha Rothengatter

"Remaedie is een jong boekhoudkantoor, die zich onderscheid door de aktieve rol die ze innemen naar hun klanten toe. Geen praatjes maar daden. Ze willen mij leren kennen als klant, als bedrijf;wat zijn mijn ambities en hoe kunnen zij daar op inspelen, aktief meedenken.

Voor mij is Remaedie bijzonder in hun soort doordat ze dynamisch, veelzijdig, enthousiast en betrokken zijn en zoveel meer bieden dan het invullen van de belastingen of het opmaken van de balans. De prijs is goed en daarnaast zijn het ook twee leuke peren, Robert en Maurice!"

Kustbungalows

Kustbungalows - Sandra Steketee

"Als startende ondernemer wist ik niet goed wat ik moest verwachten van een administratiekantoor. Natuurlijk wil je graag goede adviezen afgestemd op jouw situatie. Dat vind ik erg belangrijk, maar ik ben er achter gekomen dat naast de goede adviezen het ook erg belangrijk is dat als je vragen hebt, dat je daar snel feedback op krijgt zodat je daar mee verder kunt.

Als ondernemer weet je vaak heel goed wat je wilt, maar bent niet altijd op de hoogte de financiële gevolgen op korte en lange termijn. Gelukkig hoef ik me daar ook helemaal niet mee bezig te houden. Met een telefoontje/ mailtje of afspraak kan Remaedie dat in juiste banen leiden. En, wat ook niet onbelangrijk is, met een heldere uitleg en voorstelling van zaken. Gewoon to the point en niet moeilijker dan nodig is."

Febo

FEBO Amsterdam, Nieuwendijk en Reguliersbreestraat

"I am living and working in The Netherlands for over three decades, last weeks visit to your office was a pleasure as this was also my first visit ever to Hoorn, I was very pleasantly surprised with your office setup.

Since the start of our business relation, though not very long yet I am very encouraged with your work and professionalism, I find the work delivered very satisfactory, advice on fiscal issues comprehensive and complete. Having said this, I am of the opinion that there is always room to improve and streamline.

I assure you of my continued co-operation."

dOudebakkerij

Maarten Schipper - D'Oude Backerij en
tevens interim manager in de zorg

"Toen ik contact opnam met Remaedie had ik vanaf het eerste moment daar een 'vertrouwd' gevoel bij.

Een gevoel van 'hier is mijn administratie in goede handen'.

Ik zocht een administratiekantoor dat niet alleen goed administreert, maar ook een dienstverlenende atititude heeft en daarnaast de voorspelde administratiekosten waarmaakt, en niet voortdurend met 'extra werk' komt aanzetten waardoor de administratiefee ongemerkt steeds hoger wordt. En als er wel iets wijzigt gaat dat in goed overleg.

Tot slot had ik recent een geschil met de belasting over een VAR verklaring. Dat probleem hebben ze mij resoluut uit handen genomen en twee weken later was het opgelost. Kijk, met zo'n partij werk ik graag samen. "

ReMaedie bedrijfsgegevens

Telefoon (085) 4844099

Bijlestaal 52
1721 PW Broek op Langedijk
Email: info@remaedie.nl

Belastingconsulentnummer: 484283
Lidmaatschap NOAB: AB1711
KvK 371.39.682

Locatie


Labels

Noab
Snelstart
Exact online
Infine Software
Elzevier Fiscaal
Pinkweb
RoosRoos salarissoftware
Client online - Pinkweb